Afhentning af byggeaffald

Har du planer om at bygge nyt, eller står du allerede overfor en omfattende renovering, så kan Rama ApS hjælpe med afhentning af dit byggeaffald.

Indhent tilbud

Vi svarer altid inden for 24 timer.

Byggeaffald - Vælg mellem forskellige løsninger

Hos Rama ApS tilbyder vi flere forskellige løsninger i forbindelse med afhentning af byggeaffald. Man kan eksempelvis købe bigbags til affald, som er en effektiv affaldsløsning, hvis du ønsker en fleksibel måde, at smide dit affald ud på. Dernæst tilbyder vi også leje af container, så dit affald ikke behøver at ligge rundt omkring din arbejdsplads. Den her løsning kan samtidig rumme store mængder af byggeaffald, så du her samler alt dit affald.

I andre tilfælde kan det være en god idé at lave en kombination mellem disse to løsninger. Men alt dette kan vi have en uforpligtende samtale om. På den måde kan vi komme lidt dybere ind på dine ønsker, så vi er sikre på, at du får den bedste løsning efter behovet. Du kan give os et kald på 70 60 40 92 eller skrive til os over vores mail.

Afhentning af byggeaffald i København

Er du i gang med et større byggeri eller anlægsarbejde af udendørsarealer, og har du brug for afhentning af dit byggeaffald i København? Så er Rama ApS den helt rette samarbejdspartner. Vi har stor erfaring inden for byggebranchen, og kender derfor til de udfordringer, som der måtte være om regler og lovgivninger vedrørende bortskaffelse af byggeaffald.

Det er derfor vi har specialiseret os i bortkørsel af byggeaffald. Vi ved hvordan materialerne skal håndteres og sorteres på en miljørigtig måde på de bedste genbrugsstationer og diverse modtagerstationer. Vi tilbyder nem og hurtig afhentning af byggeaffald i form af både bygge og haveaffald for private og erhvervskunder.

Ydermere, er vi et fleksibelt firma, hvilket betyder, vi hurtigt og effektivt kan rykke ud, så du kan fokusere på det, som er vigtigst for dig og dit byggeri. Vi er derfor de helt rette at benytte, hvis man er på udkig efter effektiv og fleksibel hjælp til afhentning af affald.

Afhentning af byggeaffald hos erhvervskunder samt privatkunder

Hos Rama ApS har vi mandskabet der skal til for at få fjernet dit byggeaffald hurtigt og effektiv. Uanset om du er en privatperson eller en virksomhed, der har brug for afhentning af byggeaffald på Sjælland, er vi klar til at hjælpe dig. Kontakt os i dag for at få mere information eller for at arrangere en afhentning af dit byggeaffald.

Hos Rama ApS forstår vi vigtigheden af effektiv og sikker håndtering af byggeaffald. Derfor tilbyder vi brugen af big bags, som er en ideel løsning til nemt at samle og transportere forskellige typer af affald. Disse holdbare poser er perfekte til materialer som murbrokker, træ og metal, hvilket sikrer en mere organiseret arbejdsplads. Med vores big bags kan du let og sikkert håndtere dit byggeaffald, og vi sørger for hurtig og problemfri afhentning.

Hvis du har brug afhentning af større affaldsmængder, tilbyder vi også leje af containere til affald.

Afhentning af byggeaffald på hele Sjælland - Vi er klar til at hjælpe dig!

Hos Rama ApS tilbyder vi afhentning af byggeaffald på hele Sjælland. Uanset om du har et byggeprojekt i København, Roskilde, Frederikssund eller andre byer på Sjælland, kan vi hjælpe med at håndtere dit byggeaffald effektivt og miljøvenligt.

Vores team er specialiseret i bortskaffelse af byggeaffald og har stor erfaring inden for branchen. Vi har et bredt netværk af samarbejdspartnere og genbrugsstationer over hele Sjælland, hvilket gør det muligt for os at tilbyde hurtig og pålidelig afhentning af byggeaffald, uanset hvor du befinder dig.

Har du spørgsmål?

Indhent tilbud

Vi vender tilbage på din henvendelse indenfor 48 timer.

Sortering af byggeaffald

Vi har altid fokus på miljørigtig bortskaffelse af dit byggeaffald. Det er derfor vi stræber efter at sortere og genanvende mest muligt affald, som vi henter fra dig og vores andre kunder. Vi samarbejder med de bedste sorteringsanlæg, som sorterer og genanvender op mod 99% af alt dit affald.

Du behøver derfor ikke selv at sortere dit affald. Men din slutfaktura vil naturligvis blive noget lavere og billigere, hvis du selv tager dig tid til at sortere dit byggeaffald. Som udgangspunkt skal byggeaffald sorteres ud fra Affaldsbekendtgørelses affaldshierarki:

Hvad er byggeaffald?

 • Jord
 • Brokker - Beton, tegl eller asfalt
 • Mursten
 • Gips og isolering
 • Haveaffald
 • Gamle belægninger
 • Brændbart affald
 • Elektronik
 • Storskrald
 • Medicinsk affald
 • Biologisk affald

Bortskaffelse af byggeaffald priser

Det kan somme tider være en dårlig idé at komme med en fast prisliste på vores ydelser. Det gælder også for bortskaffelse af byggeaffald, da der er en masse faktorer, som spiller ind. Vi vil hellere give dig en eksakt pris på dine behov fremfor, at vi laver en fastprisliste, hvor du kan ende med at skulle betale mere for en service, som vi måske kan klare på få timer.

Skal du ligeledes have fast afhentning af byggeaffald med i aftalen, så vil prisen også være i en anden prisklasse. Dette kan aftales hvis det ikke er muligt, at have affaldscontainere stående grundet regler fra kommunen.

Det betyder ikke, at vi ikke har en prisside, hvor vi har beskrevet de store affaldsløsninger, som vi tilbyder. Det er bare vigtigt at pointere, at det kun er vejledende priser, så du har en idé omkring, hvad prisen nogenlunde vil komme til at ligge på uden, at man tager hele billedet med i udregningen. Hvis du har nogle spørgsmål, så er du velkommen til at kontakte os. Du kan udfylde vores kontaktformular, give os et kald på 70 60 40 92 eller skrive en mail til os.

Skriv til os