Container til affald

Få hurtigt leveret en eller flere container til affald direkte på adressen. En affaldscontainer er ofte den bedste og billigste løsning, hvis du skal af med en stor mængde affald

Indhent tilbud

Vi svarer altid inden for 24 timer.

Prisliste for leje af container til affald.
Alle priser er eksklusiv moms

Opstilling af container
885 kr

Tøm / Retur
885 kr

Hjemtagning
885 kr

Containerleje pr. dag
65 kr

Lej en container til affald til ethvert behov

Hos Rama ApS tilbyder vi affald container til næsten alle typer affald. Det gælder uanset, hvis der er tale om asfalt og beton, byggeaffald, træ, brændbart affald, haveaffald, jord, pudsaffald og meget mere.

Vi leverer vores affaldscontainere fra dag-til-dag, og vi kan garantere dig for, at vi har branchens bedste kundeservice. Med os som din samarbejdspartner kan du kun forvente en service i topklasse, samt en hurtig og effektiv levering og afhentning af container.

Vi sidder altid klar ved telefonen, hvis du har brug for vejledning. Vi guider dig igennem den bedste løsning efter dine ønsker og behov. Er du derfor en privatperson eller en erhvervskunde, som skal af med større mængder affald, så er vi den helt rette samarbejdspartner.

Kontakt os på 70 60 40 92 eller skriv en mail til os.

Vi tilbyder tre forskellige affaldsløsninger

Du kan med fordel kombinere flere af vores services, hvilket også er den bedste løsning for dig. Vi tilbyder også levering og afhentning af big bags, hvis dette er den rette løsning for dig.

Du kan herved fokusere på det, som du er bedst til, eller nyde friheden mens vi står for det hele for dig.

Sortering af byggeaffaldHvad koster det at leje en container til affald?

Vores priser hos Rama ApS er yderst gennemsigtige. Vi har en fast prisliste for nogle ydelser, mens ved andre ydelser er der en masse faktorer, som skal gå op i en højere enhed før, at vi kan beregne din slutpris. Af den årsag kan vi ikke på forhånd fortælle hvad slutprisen ligger på, da prisen blandt andet afhænger af hvilket materiale, der er i containeren, som bliver afregnet pr. ton.

Det er desuden vigtigt at pointere, at du selvfølgelig kan blande dit affald i din lejede container, hvor du herefter lader os stå for sortering af dit affald. Men du kan også selv vælge at sortere affaldet, hvis du ønsker det. På den måde kan der være penge at spare.

Kontakt os allerede i dag, og lad os skræddersy din pris på at leje en container affald. Du kan ringe til os på 70 60 40 92, eller skrive til os på mail.

Skriv til os

Har du nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse indenfor 48 timer.

Lej en affaldscontainer i København

Er du bosat eller har du et firma i København og omegn? Så står vi altid klar til til at tilbyde udlejning af affaldscontainere i København. Du kan nemt, hurtigt og enkelt leje en container til affald hos os. Det er ligeledes op til dig, hvor lang en periode, du ønsker at have vores container til rådighed. Men det er vigtigt, at du får undersøgt, hvor længe du må have en affald container stående på din vej.

Skriv til os